prywatne forum AVALOŃCZYKÓW
Jak już tutaj dotarliście to zróbcie tak:
- zarejestrujcie się na pun.pl (docelowo serwis usemka.pl - przekieruje was)
- uzyjcie logina najbardziej zbliżonego do tego w grze (najlepiej ten sam)
- korzystajcie!
Udanej zabawy życzy wasz modek
już wyjaśniam,
Allkarin to jestem ja, ale że były gdzieś tam problemy, a Nasz guru zauważył że jestem nieoszlifowanym diamentem, więc objąłem konto po Mekonie
Ot cała historia
Na koncie Allkarin grał jeszcze mój szfagier ale mu się szybko znudziło, choć całe dnie siedzi przed kompem, jełop.
na pewno nie ja, no chyba że byłem aż tak pijany i nie wiem co za zdjęcia powysyłałem ;D
Faktem jest że był jeden zapaleniec kulinarny, tylko że nicku nie przypomnę sobie za cholerę. Mazinio?
Niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę.
mazioni- omega93 więc nie
teżgo pamietam, ech te jego mięsko to wrzucał zdjęcia, aż ślinka cieknie.
szczerze także nie pamiętam. ale pomyślcie teraz zwłąszcza ci najstarsi ilu ludzi przewineło się przez AVALON
pamięta ktoś gracza rysiek77 ???
i co zrobił ?
ten kto zgadnie dostanie buziaka (tylko panie) a panom pozostaje pomarzyć
rysiek był razem ze mną założycielem
któregoś dnia dałem na forum sojuszu ankietę kogo chcą za założyciela bo nie mogłem się z nim dogadać (a był oto zaraz po fuzji) i sojusz wybierał (wtedy chyba szaleczkab yła od niego z sojuszu) i wybrał mnie jako przywódce, ale ja niestety nie zdąrzyłem zobaczyć wyniku bo rysiek pokasował forum zabrał wszystkim prawa sam mianował się założycielem usunał sporą czesc ludzi z sojuszu zmienił nazwę na AVALON v no.2 czy jakos tak itd itd.
wtedy to sylvis odeszła z sojuszu szybko założyła nowy AVALON i zaprosiła wszystkim, oddała mi prawa i dlatego uważam sylvis za matkę sojuszu AVALON bo jako pierwsza w nim była i to ona stworzyła po tym "wypadku" nowy AVALON